x pe, buat nasik ayam lagi sekali... nasi ayam ni mmg sesuai dengan tekak kami anak beranak.... sos cilinya, kicapnya dan yg penting nasiknya.  dan kak rose buat ayam goreng madu ni untuk digandingkan dengan nasik ayam tu.... buat 3 keping whole leg....ha, masing2 x terdaya nak mengabeskan whole leg yg beso2 tu.....
Lanai Kijang
Wednesday, August 24, 2011
Iftar 23
x pe, buat nasik ayam lagi sekali... nasi ayam ni mmg sesuai dengan tekak kami anak beranak.... sos cilinya, kicapnya dan yg penting nasiknya.  dan kak rose buat ayam goreng madu ni untuk digandingkan dengan nasik ayam tu.... buat 3 keping whole leg....ha, masing2 x terdaya nak mengabeskan whole leg yg beso2 tu.....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
wallaaa...... sedapnyerrr...
kak rose, popia tu defrost dlm microwave dulu ke blh terus goreng? tun selalu wat popia, tp xpenah lak frozenkan. senang kan kalau blh frozen. sedap betul nmpk ayam ngn cendol tuh
sedapnya kak popia & cendol tu
mamawana, bulan posa ni macam2 nak nya..
tun, terus je goreng dgn api yg sangat perlahan n minyak jgn terlalu panas nnti berjerawat!
kasih, semua homemade taw.... sedap!
Wahai Kak Rose nan budiman, kenapa Ratna terlalu jauhhhhh ...! Ya ampun nasi ayam .. kok ayam goreng madu nya cantek molek gitu, cendol nya begitu yummy plus popiah goreng lagi! Kempunan lagi!
Kak Rose pandai bikin Ratna ter-...!
Salam manis manis madu.
Post a Comment