Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, April 6, 2011

Award dari Kjee & Eiza

ni kali kedua terima award ni.... dulu dapat dari Love dan yg ni dari Kjee dan Eiza.... terima kasih pada anda berdua yg sudi memberikan award ni, tp lovely lovely ke blog kak rose ni?.... apa pun terima kasih ya dan kak rose dengan bangganya gantung kat sini....tp tang homework tu yg x brapa rajin nak wat la.... sori ek.... anak murid yg malas sangat nak buat kerja rumah! harap perkenalan kita dialam maya ni akan berterusan.... jee yg kak rose kenal melalui tulisan diakhbar tempatan satu waktu dulu.... terima kasih sekali lagi.

4 comments:

Ayu Safieza said...

memang lovely la kak rose.....:)both th eperson n the blog!!!

Kjee said...

salam. senang2 intailah blog Kjee http://dapurkakjee.blogspot.com

Kak Rose said...

Ayu.... malu la kak rose cam ni...

Kak Rose said...

Jee, sllu gak datang sekodeng cuma x tinggal jejak jer....