Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, April 24, 2011

Botol roti jala

salam hari minggu semuanya.....entry ni special untuk yang bertanyakan pasal acuan yang kak rose guna untuk roti jala kaler maler tempoh hari...... pada mama_azariah, surina, saridah, mazni, kak pida, sally, noorma, kasihredha dan sapa2 yang bertanyakan..... ni lah rupa botolnya... nor secubit garam pun ada buat tayangan amal ttg botol mayo ni....katanya beli kat Daiso PJ siap dengan cara nak wat roti jala yg kaler maler tu.... sangat cantik dan kemas je buatanya.....tu yg kak rose berkenan sangat dan cari jugak sampai dapat....tp yg ni kak rose dapat kat kedai runcit jer.... ari tu singgah kat Daiso di QueensBay mall cuba cari lagi. tp x de lak.... cukuplah dengan yg dah ada ni kan....

botol mayo dah bertukar fungsi untuk buat roti jala.... close-up sket!

pada yg bertanyakan tu, bila dah dapat n buat roti jala tu jangan lupa sharekan kat blog ya....

6 comments:

kasihredha said...

nak kena cari ni kak rose
thank you for sharing...
selamat hari minggu kak

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Kak Ros Daiso IOI mall ada jual botol ni.Ros nak tanyak nama tempat penginapan kak ros kat penang hari tu.We always prefer apartment than hotel when we travel.

deco craft n stuff said...

Cutenye..Mesti cari ni!! Thanks for the info, rasanya di Melaka ada kedai Daiso ni :)

Kak Rose said...

kasih, sama2...n same to u.

Kak Rose said...

Ros, ye ke? so sapa2 yg belum ada tu boleh la g cari kat IOI mall tu ya. chalet tu provided untuk staff jer...kat batu ferringhi.

Kak Rose said...

Ummi, no prob... yg baik sama2 kita share..