Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, April 20, 2011

Di Batu Ferringhi

Salam semua.... just a short up-date dari Batu Ferringhi, Teluk Bahang, Penang.

pagi td awal lagi dah bertolak dari rumah ke Pendang to fetch anak bujang yang dah tamat belajar di kolej matrikulasi teknikal Kedah. tiba dikolej around 11am and load everything ke kereta.... salam2 ngan kawan for the last time ..... and off we go to Alor Setar pulak. kali ni ke sekolah lama busu – Sekolah Menengah Teknik Alor Setar to collect his sijil SPM.... pas tu g lunch kat Tesco Alor Setar. makan soto ayam.... not bad la. lepas tu ke Penang, sampai kat resort dah dekat pukul 5 petang.... lepak2 je la..... sambil2 tengok pantai dan air laut pantai batu ferringhi.....

7 comments:

Adiwieyah said...

salam ziarah...bestnya akak gi jejalan...jom joint segmen Fie n akak di tag...jgn marah ya...

Kak Rose said...

Adiweiyah, jenjalan cuci mata jer... rehatkan minda. kena tag ya? terimakasih ya... kak rose dah buat dulu kat sini...http://seripayaku.blogspot.com/search/label/award

acikan x yah buat lagi?

kelleykatz said...

wah, seronoknya jalan-jalan terus.. :)

✿❤Cik Izan❤✿ said...

seronoknya kak rose...relaxlah kuali akak yer..hehehe...

Kak Rose said...

kellykatz, meh la sama2...lapangkan pikiran!

Kak Rose said...

Izan, gantung koli sat jer... nnti balik bersilat semula kat dapo tu.

bintangjauh said...

Salam Kak Rose, selamat bercuti dan bersiar sambil mengadap pantai yang nyaman bersama keluarga.

Jumpa lagi dihidangan masakan yang seterusnya, Ratna sabarkan diri, terpesona selalu dengan masakan dari Kak Rose.

Salam manis manis madu.