Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, March 6, 2011

Mee hoon goreng je


dinner malam ni..... penat berjalan x hengat, bila sampai rumah dah x larat nak wat apa. tp duk ngadap pc ni ok jer, cuma buat keja2 rumah tu yg tersaaaaangatlah malasnya. boleh camtu? so ni jer la hidangan untuk dinner malam ni. mee hoon goreng yang sangat simple dengan bahan apa yg ada dalam fridge jer. ok la janji kenyang pewoot + buah mangga sebijik. Alhamdullilah kenyang dah!

12 comments:

HomeKreation said...

Salam Kak Rose. Mihun goreng KakRose ni buat Along lapor lak memalam ni. Kita malam2 tak mkn byk, waktu ni dah keroncong semula...hehe.

missalongwani said...

cedapnyer meehon yer..ade udang plok tuh...nak sepinggan kak ..huhuhuh

Kak Rose said...

Along, lapo ek? kak rose wat pun sikit jer.. cukup sepinggan sorang!

Kak Rose said...

Alongwani, goreng campak2 jer.. udang ngan ayam n sayur2 wat alas perooot.

Nieza said...

kak rose, mee hoon goreng pun sodap!..:)

hana said...

nih yg rasa meroyan ndelok mihunnn gorenggg... ora iso gawe!! huhuhuuuuu

tun_telani said...

nmpk sgt sedap laa mee hoon kak rose~

Kak Rose said...

Nieza, malas nyer pasal mmg sodap je!

Kak Rose said...

nduk hana, nyapo ora iso gawe? wes dibungkusi kabeh yo kendil koli? kapan arek balik mesia?

Kak Rose said...

tun_telani... ala mee hon goreng bodo2 je... taruk je apa yg ada!

Adzriel AB said...

memang suka mee hoon. simple pun nampak sedap tu...

Kak Rose said...

Adzriel... yes! simple yet so nice.