Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, March 18, 2011

Dinner semalam...

salam dan selamat pagi semua..... pepagi hari bukan nak hidang sarapan tp dinner semalam yg dah jadi baja organik! x pe kan.... saja nak buat tayangan amal kat sini tp itu ayam kedai mali punya.... bila rasa nak makan roast ciken ni tp malas nak wat... ayammas le jawapnya..... senang kan.... kak rose makan dengan mayonis dan sos cili jer plus daun salad n tomato cherry je... dan semalam kak rose amik dinner sangat awal dalam pukul 6 petang gitu.... dan yg x bestnya.....

tengah malam terasa lapo la pulak.... dan biskut ni jadi mangsa supper kak rose pada jam 12.30am... agaknya kalau dah tido masa tu mesti x kuasa nak bangun nak makan kan.... tp makan dua keping je - (1 pack je). sekut ni jenis low crabs jd leh la makan...... tu la sapa soh tido lambat... asik ngadap komputer, pas tu tengok oprah lak.... kisah single mother yg ada anak octuplets.... Nadya Suleman with anak kembar lapan at one go, conceived through IVF.... n x de bapak, hanya sperm donor tu ex boyfried dia dulu.... ohhh what a story... apart from the octuplets dia ada lagi 6 orang anak umur range 4 to 9 years old... semua melalui embryo transfer. that is the result of kecanggihan medical zaman technology!

2 comments:

Nieza said...

kak rose, sedapnya tgk ayam mas tu..terliur dh ni dh berthn tak dpt mkn ayam mas nanti blk nk balas dendam ni..hehe

Kak Rose said...

Nieza, saja je tayang nak bagi nieza jeles nih! x pe nnti balik leh balas dendam kan...