Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, March 25, 2011

Jom jenjalan...

gamba pinjam pakcik google punya.....

Asalamualaikum dan selamat pagi semua dipenghulu hari yang mulai ini.... dah bekpes agaknya ya.... ari ni kak rose nak g jenjalan.... x pernah lagi naik firefly ... kira ni first taim fly ngan firefly, macam jakun lak.... ialah asik airasia je...sbb tambang murahkan.... masa duk langkawi selama 4 tahun, ni lah transport yg paling mudah n cepat, yg penting murah!. bukan kat subang airport tp klia... apa pun doakan kak rose agar selamat pergi dan balik pada ahad nnti ya.... until then.... have a nice weekend and bye!

sebelum g, bekpes dulu dengan menu simple ni.... ramli burger ayam (yg ni karbo dia cuma 7.6g/pc), telor mata, salad cicah mayo n sos cili (high crabs ni) n kopi o tanpa gula....

11 comments:

Eiza said...

wah seronoknye..hehe..smoga selamat perjlan.. =)

tun_telani said...

have a safe trip akak ^^

K.Nor said...

laaa... terlambat la pulak.. kan dah kena tinggal.. sampai hati k.rose tinggalkan nor.. nak itut!!!! hehe

suhailas said...

Wahhhhh akak gi awal sehari dr.sue...ngehhhh..tak pee sok sue plak tp ngan pak tony laaaaa
Hv nice trip sis!!!!

suri solehah said...

salam kak rose..wah jenjalan..nak ikut gak kak..

kasihredha said...

kak rose,
cawan tu unik le...ada logo bank negara Msia :)

Nieza said...

Kak Rose!! nak ikuttt huaaa kena tinggal dahhh...ekekeke saya pun jakun tak pernah naik firefly jugak kak.. dok naik kapal terbang omputih ja..haha nanti blk nak naik gakla..btw semoga akak selamat pergi dan selamat blk yer..:)

fara dean said...

kak rose...selamat bercuti!! selamat bergembira!!

Naz said...

wah k rose... g jenjalan yer..

Kak Rose said...

Eiza, terima kasih, Alhamdullilah dah selamat pergi dan balik..

tun telani, tq ya

Nor, len kali kita g sama2 ya... hihihi..

Suhailas, selamt cuti2 mesia jugak... have a nice trip.

suri, lama dah x g langkawi ni... rindu lak!

kasihredha, a gift for staffs dari bnm...

Nieza, firefly ni lebih selesa dari pak tony nyer tu... quiet spacey ruang tmpt duduk dia... n tq .

fara, cuti2 mesia jer... nak tgk gng kinabalu, tp kabus tebal n hujan lak tu...

Kak Rose said...

Naz, dah selamat balik umah dah....