Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, June 20, 2011

Semua nak senang jer...

mmg pun semua nak yg cepat dan senang kan…. buat apa nak keja yang susah2 kalau ada yang sangat menyenangkan…. macam x yah nak masak untuk lunch hari ni kan… cal je 1300882525 dan tunggu….siap hidangan tersedia atas meja…. ooooh! itu kilija sangat sinang ma.... tinggal nak ngap jer…

tapikan ….. depa ni dah x de ke box untuk large pan pizza ni? …. dipotongnya 8 pcs dan buh dalam kotak kecit2 cam ni? gasak la…. janji super supreme pan pizza ni dah ada depan mata… dan satu lg nak tanya wahai cik tuan puan tukang buat pizza nih…. kenapa topping tu sangat kedekut isinya?...apa yg super supreme sangat kalau gitu?....sapa nak tolong jawapkan? ataukah kak rose yg tamak nak banyak jer?... (ohhhh!!!! kena insaf diri dah makin kembang.....)

10 comments:

Cik Rose Cute said...

Wow! order Pizza kalau tak masak....huhuhuhu Cayalah!...kita tak pernah pun...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

ziey said...

ziey pun suka cara senang nih hehehe...

Sofea said...

uiiikkk byknya pizza...sesekali x msk apa salahnya..

Kak Rose said...

Cik Rose Cute, dah senang nak senang lagi kan...

bubur biji nangka tu nak amik resepi dipersilakan... tp jgn la amik ngan gambo sekali! sendirian berhad punya!

Kak Rose said...

ziey, senang keja kan...

Kak Rose said...

Sofea... 1 large pan pizza jer pun... depa buh dalam kotak kecit2 jd nampak banyak la...

Mas said...

senang dan cepat...
sedappp lak tu.......
mas pun suka...

Kak Rose said...

Mas, kalau dapat buat sendirik lagi puas ati kan... bubuh topping n cheese banyak2... hmmm nyum nyum!

eina said...

isk..isk..isk..senang sangat...tp x leh buat kat kwsn eina ni..nak kena g kedai die..katanya..tempat eina jauh sangat..nyampah...

Cik Rose Cute said...

sorry kak rose...sebab resepi tu tak pernah buat...selalu jugak terjah blog my kuali ni...tu yang copy kak rose punyer resepi gan gambar sekali...tu huhuhu...nampak gambar tu cam best jer...jangan marah yer kak rose....sebelum ambik rasanya dah tulis kat komen tu...