Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, November 24, 2010

Award dari Izah

salam dan selamat pagi semua..... wah! pagi hari yang ceria ni dah dapat award blog SO CANTIK.... hmmmm malu lak nak terima award cenggini......, maklumlah blog suker2 jer... untuk penuhi masa lapang yang saaaaangat banyak... tapi kekadang tu bz gak... tp bz of doing nothing! caya ke? apa pun terima kasih pada Izah Muffin Lover kerana bagi kak rose award ni yang datang dengan a few questionnaires.... nasib baik sikit jer... kalau panjang macam yg dari TTM semalam tu mau nya sempat tido n bagun semula nak nyambung jawap soklan tu.....

Nick name tuan empunya Blog:
seripayaku.... nama kg kak rose.... tempat asal jangan dilupakan! he he he....

Ucapan untuk pemberi award:
Izah!!!! mekasih banyak2 bagi kak rose award ni... wpun malu2 nak ngaku blog is so cantik. dan yang penting, ajar kak rose camner nak buat muffin yang cantik2 gebus tu!!!!

6 fav artist / singer / group
P Ramlee - yg ni ttp no satu sampai bila2....
morning musume
maher zain
ga in
secret garden
marc anthony

Tag 10 bloggers:
ha... yg ni kak rose x pandai nak tag sapa..... sbb semua adalah top bagi kak rose, suma jadi sifu2 yang mengajar selama ini, jadi pada sapa yang rajin nak jawap tag ni sila la ambil ya, jangan malu2... dipersilakan... muga dengan ini tali persahabatan kita di alam maya ini akan berpanjangan....

Izah, sekian jawapan dari kak rose... he he he macam jawap soklan pepereksaan SPM tahun 1995 lagi kan!.... dua hari berturut2 jawap kertas bahasa SPM ni! harap lulus dengan jayanya!
k, nak g masak cendawan weird semalam nih.... bye.

4 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Congratz on ur award kak. I have an award for U too, pls accept them from my blog. ;)

http://love2cook-msia.blogspot.com/2010/11/my-birthday-gift-award.html

Kak Rose said...

Love, tq. award for me? k,I'll come n collect later. tq again.

izahdaut said...

kak rose.. hahhaa.. SPM lagi ye..mekasih amik n jawab tag..cayang kak rose

Kak Rose said...

izah, spm cara sekolah dewasa, ok ke?