Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, November 26, 2010

Apam salju.... lagi

yes..... ni menu orang nak makan kuih yg x banyak mengandungi kolesterol. betul ke idak apam ni less kolesterol kak rose pun x tau... agak2 jer sbb x goreng n x berlemak2 bagai.... tapi kan kelapa tu?...... nak kena suruh cik google cari banyak2 jenis kuih yg x tinggi kolesterolnya la cam nih. x pe pas ni minum susu n makan oat tuk dinner pulak.... hiiii x suker!

masih guna resepi yang sama.... leh tengok sini ya.

8 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Came for some apam salju!!! Lovely..;)

Sari Yusa Ibrahim said...

bilalah nak start mengapam ni...

Kak Rose said...

Love, tq datang.... nah! amik ni kak rose bagi!

Kak Rose said...

Sari, ada nasi lebih, dpd terbuang, buat sesuatu la kan...

izahdaut said...

ish..menggoda lagi apam nih..lalala..bila nak buat apam nii nii..

Kak Rose said...

izah, ada nasi lebih tu buat la...

ajwa said...

Salam

Saya suka susu and suka oat...buat cookies boh oats...sedap rangup...

Love from mamawana @ ajwa

Kak Rose said...

salam ajwa, tu la lain orang lain citarasakan.... camner nak bagi kak rose suka susu n oat? ada petua?