Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, January 3, 2011

Minum petang semalam....

aik! dah masuk ke takungan indah water pun nak masuk blog jugak.... x kisah la kan... suker ati je nak post kan entry apa.... sebenarnya balik dari soping semalam dah lewat petang.... mula tu nak singgah kat rumah kawan yg baru pindah dari Langkawi, tp dia x de rumah pulak, g shopping jugak, jadi terus je balik rumah. sampai rumah baru teringat apa menu untuk minum petang.... apa lagi keluarlah frozen foods yg kak rose mmg siapkan stoknya.... buat banyak dan frozenkan..... kalau ada tamu datang mengejut ke senang citer kan. nugget n tempura pun sentiasa ada, tp yg ni tesco mari punya. x lah rajin nak wat sendirik! k petang semalam goreng karipap dan popia frozen je. siap dah menu tuk petang semalam.... ari ni x tau lagi!

4 comments:

Noorma Ismail said...

betul tu kak, saya suka buat karipap frozen banyak2..kalau malas nk buat minum petang, ada stok sedia ada...kalau tetamu datang menerjah, inilah jugak hidangan segera,,,,

Chik Att said...

Salam ....
ishhh bila nak pandai buat kerepapp ni .....

Kak Rose said...

noorma, baru semalam kak rose kata senang kalau ada tetamu datang mengejut.. tup tup ari ni ada sungguh dan kueh2 frozen ni lah jadi penyelamat!

Kak Rose said...

Chik Att, kak rose buat pun main belasah je... asal ada bentuk dan inti yg sedap!