Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, January 17, 2011

Mari berkenalan dan award




Apakah status anda??
dah bergelar isteri dan punya seorang anak bujang dah!

Ceritakan tentang diri anda...
seorang yang sangat simple, dulu penah keja tp dah 5 tahun jadi SAHM.... jadi pejabat kat dapur je la, dengan jawatan manager dapur!

Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)
x de yg apa istimewanya blog masak2 dan cerita merapu meraban kak rose ni.... buat blog ni pun suka2 jer untuk isi masa lapang sebab SAHM kan banyak masa terluang.... eh betul ke ni? dan yg bestnya dapat ramai kawan maya dalam masa yg sama... sangat best!

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
memudahkan bertukar2 info tentang apa saja... segala info dihujung jari jer... kalau rajin mencari le!

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
x pandai lak nak nasihat, sbb kita pun baru.... tp sendiri punya blog sendiri mau ingat le.... berhati2 dengan apa yang dicoretkan agar tidak mengguris hati mana2 pihak!

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
x de apa yg uniknya.... blog masak2 yg semua resepinya cnp dari sifu2 masak diluar sana... terima kasih pada blog guru2 masak ni!

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
sekaran ni pun kekadang dah malas sangat nak update, jadi x tau le sampai bila boleh menulis diblog ni.... impian? muga nnti blog seripayaku ni akan jadi tatapan anak cucu.... cam ramai anak jer kan?

Akhir sekali, kena tag org yg anda nak kenal sgt :
yg ni kak rose serahkan pada sapa2 yang rajin nak buat homework tu sila la amik, jangan malu2 ya




dan award keratip ni juga dari hana, macih ya. tp keratip ke kak rose ni? malu lak nak terima...sbb kita tau kita tak keratip!


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCILyang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Tugasan seterusnye....kena tag 5 orang... jika sudi la yer... tak buat takpe... tiada paksaan.. yang penting semuanya mmg kretipp...

kepada yang rajin nak buat homework ni.... sila la terima Creative Blogger Award ni.... dipersilakan ya.

No comments: