Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, June 1, 2012

Uik! tetiba.

salam bulan Jun pada semua... baru semalam kak rose bergumbira dengan menyambut ke folow an (eh! ade ke perkataan ni????), kengkawan ku sayang yg ke 1k tetiba hari ni terjumpa lak gambo lama kak rose ni kat sini.... sama x? sama x? macam x caya jer kan gambo masakan kak rose pada entry ni, yg cuma guna kamera cap ayam ni ada kat blog masakan orang lain. camner tu? harap2 pada yg punya hobi cenggini baik lah hentikan... berblogging biar ada etika! sama2 kita jaga.

kalau kawan2 ada masa cuba jengah link yg kak rose bagi tu - http://resepiworld.blogspot.com/.... rasanya banyak gamba2 mmg diambil dari blog masakan lain tanpa ada back-link.... x abes2 menda cenggini kan? agaknya dia ni x terbaca kot rambling ramai blogger sedikit masa dulu ttg cilok hasil gambar2 dan masakan ni.... Ita masam manis punya lala tam plom pun ada kat sini! tolong promot kot?

5 comments:

Qasey Honey said...

asslm kak Rose...masih ade lagi yerk kes celok mcelok ni...bile la pcurik tu nk faham yerk etika berblog ni...aduyaiii...QH dh tgk page tu...nk skodeng kot2 ade ker resepi dr bloh QH dirompak jugak...

♥MAMASYAZA♥ said...

ada gak spesis camni ekkk.

Amie said...

oooo hhh jahatnya perbuatan!

Ilhamkreatif said...

Salam kak ros....aii pinggan pun same...sah2lah mencilok ni....

Yazreina said...

biasalahhh... blogger tu teringin nak masak camtu seme... so dia kopi pes gambo.. kunun2 dialah masaknya..