Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, June 11, 2012

Tak abes-abes!

ggggrrrrrrr!!!!!

salam dan selamat tengahari isnin yang ceria... tp buat kak rose mmg rasa geram je hati ni. masa google nak tengok images for cucur badak, sekali terpandang macam kak rose nya kerja keras tangan, tp bila lalukan mouse kat situ ianya bukanlah dari blog kak rose.... teruslah klik kat gambar tu dan kuorlah blog tu dengan gambar n merapu meraban kak rose kat situ..... agaknya bila derang ni nak cnp article tu x sempat dah nak delete nama kak rose yang ada kat situ. nak kepastian kak rose pun cari balik post kak rose yang itu... siap claim dia buat adoyai!!! sampainya hati la buat camni kan...

cek lagi tengok gambar apam gula melaka kak rose pun ada kat sini rupanya! siap ada watermak seripayaku lagik! sudah2 la tu wahai cikarafah! grrrrrr!!!!!

sekian rambling untuk hari isnin.

4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ye la Kak Rose, bila scroll sampai bawah ada nama akak ... tapi dia sebut nama umi diatas tu... apa lah buat macam ni, memang lah buat orang marah... siap cut & paste gambar sekali lepas tu cakap sendiri buat... aduhaiii...

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Padan muka dia dah kena tangkap dengan tuan punya gambar sendiri.Nak buat apa ni kak.Ros.Dia siap ambil tempahan ke???Pandai ke dia masak ekk???

NenetPenne (NP) said...

tak baik
tapi last2 kantoi...

kasihredha said...

eee grrr
ada juga manusia camgini.
Kak, saya nasihatkan akak, kat gambar akak tu letak nama blog akak supaya org x leh nak ngaku2...ishhh...saya pulak yg geram