Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, May 31, 2012

Terima kasih sangat2...

Asalamualaikum dan selamat pagi semua.... dipagi yang ceria ni kak rose nak ucapkan terima kasih sangat2 pada kawan2 yang sudi follow kak rose kat blog yg suam2 je ni.... dah bertahun2.... hampir 3 tahun to be exact kewujudan seripayaku ni, akhirnya dapat jugak mengumpul kawan seramai 1k gitu. orang lain dah ribu riban pengikut, tp buat kak rose sangat2 lah berterima kasih pada yg sudi follow tu ya... tp buat follower yg ke 1k tu kak rose x dapat pulak nak ikut balik... x de link. anyway terma kasih pada semua ya.... menjadikan seripayaku ni ada disini walaupun untuk suker suker jer.... terima kasih pada kawan2 yg bagi sokongan dan yg pentingnya pada sifu2 masak yang sudi kongsikan resepi2 dan petua yg sangat berguna.....

walaupun ciput jer... nak jugak tepek.

dan sangat2 terima kasih pada tiffin biru CMG. LG dan Ita masam manis kerana menjadi penyumbang traffic sources. malu je kan nak tayang jumlah traffic pada blog suam2 ni, tp ni adalah realiti pada seripayaku..... tak lupa jugak terima kasih pada semua.... salam sayang dari kak rose di seripayaku

13 comments:

Rahmah Ram Ram said...

tahniah kak...

Faiz said...

salam kak rose, maziah mansor rakan saya..ni link maziah..hehe

http://aisyconfectionerydhomecake.blogspot.com/

tahniah utk kak rose

dapurCikWan said...

tahniah kak ;)

Nur-nba said...

Salam Kak Rose.. Tahniah kak. Moga akak terus bersemangat lagi lepas ni.. Blogger2 yang terkenal banyak menyumbang traffik jika mereka linkkan blog kita.

inazamri said...

taniah.Semoga terus aktif berblog dgn resepi2 lazat.

Ummi Anie said...

oleh kerana saya pun termasuk dlam follower kak rose tu>tapi tak tahu no berapa...<saya nak jawab la jugak...sama2....hehehe...

Bicara Kak Noor said...

tahniah Rose dari kak Noor semoga terus akftif dengan resepi yg hebat2 ya...

bintangjauh said...

Salam Kak Rose,
Tahniah seribu tahniah buatnya blog Kak Rose yang sudah mencapai tahap top food/cuisine blogs karena untuk mencecahi nombor berkosong 3 itu teramat lah payah sekali petanda blog Kak Rose sudah bertaraf famous gitu.

Salam manis semanis madu.

snuMun said...

teruskan berblogging! heee... kalau ada masa sudi2la kak rose singgah blog saya :)

http://munmun-licensetocook.blogspot.com

Amie said...

Happy blogging Rose!

Kak Rose said...

Kepada semua.... sekali lagi kak rose ucapkan jutaan terima kasih kerana dengan adanya kawan2 semualah seripayaku mampu bertatih sampai kini...

terima kasih sekali lagi....

Mat Gebu said...

Sama2 kak rose...takde apa nak dimalukan kak, kita sama saja
...berkongsi idea, pendapat dan pandangan dalam dunia masak2, tiada yang lebih atau yang kurang... ^__^

Ilhamkreatif said...

Salam kak rose..Tahniah kak rose.