Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, May 1, 2012

Selamat hari pekerja

salam dan selamat hari pekerja buat semua yg berkerja.... x kiralah apa kerja pun, ianya tetap satu amanah yg perlu dilaksanakan.... so happy labour day pada semua...

tuan rumah ni sangatlah x de mood nak update rumah yg dah terbiar beberapa hari.... x sihat + malas sangat sebenarnya.... dan jugak x masak2 pun...3 hari x ngadap komputer langsung! macam break recore je kan? harap2 pas ni akan kembali sihat dan semuga rajin balik nak membuang sawang kat rumah ni... Insyaallah.

3 comments:

Watierman said...

Assala, kak Rose Selamat Beristirehat...moga cepat semboh!

Bicara Kak Noor said...

salam kak Rose selamat hari pekerja walaupun dah petang sngt ni nak wish hehee tapi kak noor tetap kerja walaupun hari pekerja kesian kan..

tun_telani said...

salam kak rose.. semoga cepat sembuh! fuhhh fuhhh... tiup sket aura blogging.. hihi