Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, October 31, 2010

Congratulations Afiq

hari yang bersejarah...

salam hari minggu semua.... hari ni kak rose menyebokkan diri menghadiri hari konvo anak buah..... hari yang bersejerah buat Afiq and his mama..... congratulation to Afiq on ur graduation day di Taylor's University dengan Diploma in Hospitality Management.... muga dengan pencapaian ini akan lebih berjaya dimasa akan datang....

the proud moments for both mother n son

busu yang tumpang sekaki.....
mama harap turn busu akan sampai juga... in 3 years time!


lunch yang disediakan selepas ceremony.... fish fillet, crispy chicken
spagheti bolognise n nasi goreng...


kuih muih n dessert.... yang sangat banyak pilihan . ni my piring...
I suker sangat the ice-cream cekelat.... n the bekas comel tu!

my sister nyer.... x larat nak makan banyak2...

6 comments:

CuteOven said...

salam...tahniah atas kejayaannya...semuga trus berjaya

K.Nor said...

tahniah utk anak bujang dan k.rose gak.. ermm dah dpt tengok muka tuan rumah!! hehe

Kak Rose said...

CuteOven, tq

Kak Rose said...

nor, tq.... eh, eh salah tu.... tu anak buah n my sista da! tuan rumah g nyebok n makan2 jer!

Watierman, rmanbkr said...

Tahniah buat anak buah Kak Rose ya!...apa salahnya kita semua tumpang berbangga kan!

Kak Rose said...

Watierman, tq.. mmg kak rose tumpang bangga dan harap anak juga akan menyusul nanti.