Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, October 4, 2010

The many faces of Sarah Amani

salam semua..... ni saja nak tepek gambar anak buah yang cute.... jumpa dia ni kat open house parents dia semalam... masa memula sampai dia ni malu2 jer... lambat sangat nak warm-up, asik nak membontot mummy dia aje. tapi bila dah lama sikit, kita yang tua2 ni pun diajak main sama... puas jugak melayan dak kecik ni sambil makan2.... g open hase + birthday danish, tp sbb sampai dah lewat x dapek nak amik gambo kek cekelat sekret respi yang sangat sedap tu.... gambo x de x pe janji dapat makan kan.... tu dia sampai dua slice akk rose ngadap sambil main2 ngan sarah ni.... jom layanzzz pics dak keletah ni.....

sarah amani yang cute.

cak!... nak snap gambo pun kena sabo sampai dia tunjuk muka!

tengah seyes nih....

ajak ayah main kejo2 tangkap bola!

last dah penat.... duduk kat ayah.... siap minta urut kaki lagik....

birthday boy, Happy 8th birthday to Mohammad Danish.....

miracle premature baby yang lahir at 1.4kg 8 years ago. rasa sekejap je masa berlalu, dah besar dan sihat Danish. Muga danish akan jadi anak yang baik, berjaya di dunia dan akhirat...... jumpa pun kejap jer... ilang g main kat swimming pool kat bawah dah.... ish budak2.

2 comments:

Ayu Safieza said...

comeeeeeeeeeeeenye kak rose....anak buah ni...nak baby girl gakssssss....huk3.....uwaaaaaaa!!!

Kak Rose said...

ayu, comei dan noty2 gitu!