Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, May 14, 2011

Testing, testing....

salam pagi hari dan bertemu lagi setelah semalam seharian x leh nak sign in rumah ni.... rasanya ramai atau semua yg guna blogspot mengalami masaalah yang sama.... bila nor kata biarkan jer, so kak rose pun x de la saspen buat suma2 yg dimintak macam the day before tu lagi.. dengan harapan akan elok semula..... dan Alhamdullilah pagi ni dah ok dan dengan gembiranya testing dengan lempeng cicah sambal tumis untuk bekpes.... harap2 pas ni x de lagi masaalah cam ni kan....

1 comment:

EnY YuSniZaR said...

wah sedapnye!!!!!