Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, February 23, 2011

Lasagna for lunch

hubby's portion... and asked for 2nd helping....

salam semua.... tengahari tadi ada cuti masak2 dan dan lunch hari ni dengan yang ready made jer.... beef lasagna ni abang beli dari Lanai malam tadi, tp x kan nak makan memalam buta tu kan..... so tengahari tadi cuma panaskan je and voila..... lunch is ready!. cuma kak rose buat sikit salad nak makan dengan lasagna tu.... eh! ada ke orang makan lasagna dengan salad... ah! gasak je la kan....
salad simple yg kak rose sediakan......

my portion makan dengan sepiring salad yg kat atas tu... macam kamben!

pinggan abang yg dah kosong tu n asked for tambah.... nasib baik ada beli 2 pack lasagna ni....he he he sebenarnya kak rose jugak (tp tambah sikit jer! konon!).... makan baaaaanyak sbb sangat seeeeedap and cheesy!

10 comments:

Nieza said...

sedapnya kak...nk ler sepotong...lama dh tak buat lasagna ni..:)

Kak Rose said...

nieza, mmg sedap... tp bli punya. sangat berbaloi2!

izahdaut said...

kak rose...lagsana bagai ha..esok makan oat balik ke?hikhikhik....bila nampak lagsana, jangan dilepaskan..hehe

cek chun said...

alamakkk.. terus teringat dave's deli nih

Kak Rose said...

izah, oat ttp makan... dan yg lain2 jugak. belasah jer! mmg x de disiplin!

Kak Rose said...

cek cun, sah esok kena g la cam ni....

Ayu Safieza said...

uishhhh....terliur den...penah wat recipe cam kak rose ari tu....best....:)

Kak Rose said...

Ayu, yg ni abang bli jer... makan macam there is no tomorrow! selagi x abes main bedal jer.. x pe nnti kak rose exercises ikut vid tu...

Nana Fadhlina said...
This comment has been removed by the author.
Nana Fadhlina said...

sedapnyer..nyum2