Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, February 3, 2011

Day out kami....

day out kami anak beranak semalam... x de g mana pun cuma melayan anak yang baru balik dari kolej dan nak makan lamb chop lagi... x puas2 makan. so bawak dia g makan.... mama dan ayah pun tumpang sekakilah.... eh, macam reunion dinner masa cny pulak kan cuma xe de la yee sang dan yammmmm seng bagai..... kepada kawan2 yang menyambut CNY kak rose ucapkan Xong Xi Fa Chai dan pada yg lain selamat bercuti panjang la kan.... jom layanzzz gambar makan2 semalam.....

appetizier..... salad garden, rojak ayam dan mushroom soup.

the drinks..... apple juice yg nampak cair jer, soursop juice n kedondong lagi...

yang diidamkan sangat.... nz lamb chop yg sedap ni

seafood carbornara.... rasa yang sangat mild. macam ada yg kurengggg jer...

lamb shank... portion yg sangat besarrrrr.... macam tuk 2 orang makan!

dessert yang sangat heavy....double trouble scoops, choco molten dan ais kacang

tukang bayar dan tukang makan sedang menikmati hidangan....tukang amik gambo je x de!

10 comments:

Mas said...

sedappnya menu2 tu....nak join sekaki kak..he..he..

Kak Rose said...

Mas, sementara ada orang nak bayar, kita paw cukup2 ler...

Nieza said...

assalam Kak Rose, wah terliur sungguh saya nengok menu akak tu...suka lamb shank tu..tgk air pun terliur gak...hehe

hana said...

kakkk... nape tak ajak?? huH! kekekekee

Kak Rose said...

wah bau lamb shank sampai ke findland nih....

Kak Rose said...

hana, jom2... men nak balik JB nih. ada kenduri.

eina said...

kak rose...makan kat mane ni?sedap2 nye menu tuh...lain x ajak eina sekali ek..ekekek

Kak Rose said...

eina, boleh2.... he he he

KERI said...

Salam perkenalan.
Ish banyaknya makanan!
Dulu saya pun asyik makan di luar. Lepas duduk dengan kakak, selalu makan di rumah la pulak. :)

Kak Rose said...

Keeri, salam kenal jugak.... wah kira dah banyak save tu....