Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, December 4, 2010

Baby bread pudding, again

baby bread pudding again.... sbb sedap dan senang nak buat.... dan yang pentingnya nak menghabiskan roti yang dah tamat riwayatnya tu..... sayangkan kalau terbuang begitu saja, dan x baik membazir! wat untuk sarapan pagi tadi sebelum kami g ke Port Dickson untuk kenduri kat sana.... g kenduri kejap je tapi merewang2 sampai kepetang baru sampai rumah.

sebelum balik rumah singgah pulak ke SDMC g melawat subordinate abang yang terlibat kemalangan jalanraya ari tu... pada mulanya admit kat PPUM tp dah d pindahkan ke SDMC untuk rawatan lanjut. tiada kecederaan parah cuma luka2 dimuka dan tangan jugak kaki.... muga Iqeen cepat sembuh ya......sampai rumah udah capek deh..... makan malam kami tapau kat pasar malam jer.

baby bread pudding yang tinggal gambo jer.... udah pinis! resepi kat sini


4 comments:

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

hi kak ros nampak comel& sedap.Kita pernah buat mangkuk roti berlauk .Nak cuba yang ni la pulak

Kak Rose said...

PUan Ros, cubalah, sedap tuk sarapan or minum petang gak

♥LOVE2COOK♥ said...

Uish, besnya pudding! Dah abis ker kak?? :(

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Mesti nak cuba.kena gi beli bahan2nya dulu.hi hi hi.Just call me ros.Puan Ros tu panggilan rasmi anak2 dan ibubapa kat kindy aja.Kita kengkawan tak payah lahrasmi sangat.