Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, December 11, 2010

Makan2 d Lanai Kijang

hujung minggu je kena gantung piok koli kan.... so kenalah pepandai nak cari makan kat mana.... mulanya nak g insaf di Jalan TAR tp sbb dah lewat sangat dan yang pentingnya dah lapo, jadi hubby ajak singgah je mana yang terdekat dan senang eksess.... paking pun x de masaalah, tempat makan yang sangat selesa dan harga sangat berpatutan.... yang penting kenyang, pas tu boleh g jenjalan soping2 kan sampai lenguh kaki....

nz lamb chop..... ni tuan belanja punya....aka hubby

kak rose nyer.... nak rasa nasik ayam penyet.... a 1/4 ciken, nasik sebumbun dengan segala pelakun tambahan nya...

the drink... kedondong juice dengan asam boi yang sangat sedap dan hot honey lemon tea

the dessert.....embun menitik dan healthy bowl yang penuh dengan buah2an. sedap!

Alhamdullilah kenyang..... dan jangan x caya all this cost tuan belanja only rm19.60. jimatkan!.

8 comments:

mamawana said...

Nasi ayam penyekkkk...lamb chop .. huuuu...sedapnyerrrr

Kak Rose said...

sedap n murah lak tu... berbaloi2.

Juana said...

macam x percaya je kat KL ni masih ada restoran dengan harga yang berpatutan macam tu. mmg berbaloi3!

Kak Rose said...

betul tu juana, yg penting sedap...

Yat Maria said...

akak how r u dear??? wahhh sedap arr makan2 tu...

Kak Rose said...

Yat, lepas makan sedap2 tu sekarang nursing very heavy runny nose n cough! ohhhh seksa sekali!

moklong said...

ada lamb chop. mak aiii... nk pengsan nih.. mgoda btl. hehehe...

fara dean said...

kak rose kat mana lanai kijang tu?