Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, December 20, 2010

Apple, anyone?

cap mohor: designed by Apple in California

ni latest addition to our toys kat rumah.... baru sampai malam tadi, eh actually dah pagi tadi sbb almost 1am baru sampai kat rumah! so eager nak amik gambo... ye la fes taim dapat bli apple mac book pro ni.... asik baca dalam forum je and at last dapat gak memilikinya....actually dalam desktops n the other notebooks semua pun dah ada macintosh ni (psssttt... hack punya version) tp abang masih x puas ati selagi x dapat yg ni...

just arrived... masih dalam kotak n snap at 0104hrs.... so excited by having one!

the front kotak.... nampak nipis je kan... so kecik (13 inch je) yet so expensive at rm3899 aluminium unibody

reinstalling in process.... dah dapat ni n hope no more next one! cukup2 la tu abang oi....

12 comments:

Sally said...

perghh..Kak Rose ternyata tipah tertipu..ingatkan apple yang boleh dimakan tadi..huhuh.

Kak Rose said...

ni apple toys cik abang punya.... dah lama sangat mengidamkan menda nih!

Nieza said...

Oh Apple ni jugalah idamanku...hihi wah best la kak nanti akak boleh ler menumpang sekaki tu...:)

Kak Rose said...

Nieza, kak rose x reti sangat menda2 nih...tumpang sekaki bole le...

Fiza Nordin said...

tu dia aih...... terjegil bijik mate nengok apple cik abang k rose..... kelassss!!!

Kak Rose said...

gasak le janji dia senang ati! kat rumah ni dah boleh buka kelas komputer dah...

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

tengok lambang pun jadi ler..

Ayu Safieza said...

mmmmm kita baru makan apple...tapi yang kaler ijoooo tu kak....wa ka waka wakakaka.....:P

Bestnye apple putis tu.....nak kene bagi pitis gaks....ahaks!!!

Kak Rose said...

Nazrah, memula tengok lambang je... pastu mesti nak jugak!

Kak Rose said...

Ayu, x pe la... janji apple kan? yg ni apple aluminium, insurance coverage belum purchase lagik! aduiiiii...

fara dean said...

wow..
bestnya..
teringin nak ipad..hihi..
pas ni grafik akk msti class la..
akak baik bli ngan insurans ..senang nnt..

Kak Rose said...

fara, kak rose x reti sangat menda canggih2 ni... guna desktop cabuk ni jugak le... tu pun merangkak2.... buta it! mmg kena bli rm899 for 2 years coverage.