Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, December 8, 2010

GA from Eyriqazz.com

GA - Haven Restaurant Cash Voucher from Eyriqazz.com


GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com (Worth RM100)
Wonderful experience at Haven Restaurant [ Klik Here and Here]
Haven Restaurant Official Website

salam semua... dapat invitation tuk join GA dari Suhailas crvmin.... best gak ni.... makan free sapa x suker kan.... lagi pulak dengan tempat dan suasana yang sangat nyaman tu.... x pernah pun g sini, tp apa susah Cik Google maps kan boleh tolong carikan jalan camner nak g!

baru nak join dah berangan2 kalau lah dapat leh lah nak suprisekan hubby... ye la his birthday is coming soon, so leh la celebrate ala2 candle light dinner kat situ dengan percuma kan... romantik gitu, jamu selera n romantik2 diawan...... tengok menu pun semua...... uhhhh sangat menjejehkan air liur. mudah2an ada lah rezeki dengan GA ni...

so dengan GA yang sangat bes ni kak rose nak ajak kawan2 diluar sana join gak... kepada yang sudi nak join dipersilakan.... lagi ramai lagi bagus kan dan tuan punya bolg pun sangat bermurah hati dengan berbagai hadiah sampingan.... n mystery gift pun ada! so come lets join this GA... berbaloi2.

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

Good Luck K rose:)

memang syokk kalau menang leh beromantika ngan hubby..:)

Kak Rose said...

TTM, puh kanan puh kiri, kasi jampi banyak... nak yg percuma jer!

Eyriqazz said...

thanks for join in...InsyaAllah, hadiah akan ditambah..haven restaurant dah setuju untuk tambahkan hadiah...