Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, March 1, 2012

Dimana kah dikau?

salam dan selamat pagi....balik dari briskwalk terus dok ngadap komputer... menyambung keja mencari file yg x jumpa2.... adoyai!!! juling mata ni dibuatnya! sampai kena tukar teropong yg baru.... tp masih x jumpa jugak. dah search pada 2 desktop, x dak.... ada 2 lagi nak kena godek.... sbb x ingat file tu simpan kat pc mana, so semua kena la godek kan... 2 buah lappy juga kena lah diselongkar isinya....rajinker? bertambah2 la juling biji mata kak rose ari ni.... agak2 jumpa x?... jumpa satu file tu, dengan happynya terus e-mailkan kat hubby, sekali bukan itu katanya! waduh!!! cobaan sungguh! kena godek lagi la ni.... start with 3rd desktop... hey, manalah file yg ada dropdown menu nih!..... kalau ada doraemon kan senang, boleh mintak tolong! nanti2 lah kalau rajin g godek lagi.... nak bekpes dulu.

7 comments:

HALAMANKU said...

Salam Kak Rose.. ni yang x gemar.. mencari fail atau folder.. lelagi kalau terlupa kita buh nama fail tu.. hu hu hu jenuhnyer.. pernah gak kena camtu.. memang juling.. kekadangtu kak makin urgent makinlah tak jumpa hu hu hu sabo jek he he he

Naz / Nadz COSK said...

Hihihi..ingatkan kena godek2 di dapur jer. Ni nak kena godek2 kat komputer lak..hehehe.. Semoga jumpa apa yg dicari yer.

IeRA said...

Salam kak..

Hehehehe

Kak Rose said...

Erma, mmg masaalah, nama file pun dah lupa, letak kat mana x ingat, hishhhh! satu pc ada 800+ .xls file, kalau 4 pc mau x juling mato den nih!

Kak Rose said...

naz, dah penat menngodek x jumpa gak... km salam je la. biarlah nnti dia carilah sendirik!

Kak Rose said...

Iera... gelakkan kak rose ya..... nak kena panggil doraemon tolong cari!

Nieza said...

Assalam Kak Rose, apa khabar?lama tak singgah sini...dh jumpa ke apa yg dicari tu kak?..hehe saja jer kacau akak ni rindu lak rasanya bila lama tak bw ni:)