Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, March 13, 2012

Brunch?

bekpes pagi ni..... beger ikan n susu omega

sarapan pagi ni.... x de keja cari keja.... bila dah dibagi keja sampai tax teringat nak makan sbb kena cepat siapkan.... ya lah... orang keras tangan macam kak rose ni mmg x reti nak membuat munger2 telor untuk perkahwinan.... nak sangat tolong kawan, so dia bagilah kak rose keja tu tolong2 tu.... akibatnya bekpes pun dah dekat kul 11.... goreng fish cutlets dan buat je macam burger.... tp x dak cheese dan tomato bagai.... mana yg ada je la asalkan kenyang..... harap2 sampai lunch nnti. malas pulak nak masak untuk lunch. ada sapa2 rajin nak tolong kak rose g tapau x?

4 comments:

Mama Hawa/Mama Nani said...

Slmt pagi Kak Rose..
Hawa suka mkn bekpes mcm gaya kak rose senang n kenyang!!

Alin Marlini said...

sedapnyer Kak Rose :)

kasihredha said...

nampak sungguh sedap
kak ros nak tapau? tak masak ke kak?

Watierman said...

Assalam Kak Rose....salam rinduuuuuu buat Akak...siap peluk cium lagi ni ha...muahh3X...alahai Akak...ni mesti malas nak masak sebab tak ada orang yang nak makan betul tak?..Samalah kita Kak...semenjak dua2 anak bujang di perantauan....kayu api memanjang basah you!!!Boleh macam tu!Meh...kita tapaukan untuk Akak...tapi hari ni masak tak???