Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, March 12, 2012

Senang disediakan, cepat dingap!

salam hari isnin yang mendung.... harap2 kawan2 diluar sana tetap ceria menghadapi awal minggu ni.... rasanya ramai jugak yang bercuti sempena cuti persekolahan anak2.... dan bawa keluarga bercuti2 mesia..... selamat bercuti dan berhati semasa dalam perjalanan.... dan bagi kak rose dah 2 hari berkenduri sana sini, so ari ni bekpes dirumah sorang jer.... dan sediakan menu yg paling mudah dingap! hari tu masa g carrefour ada pulak offer ni.... bli stu first pride tempura chicken nuggets dan dapat free 2 kotak fish fillet ni....

so bekpes pagi ni..... tempura chicken nuggets n fish fillets cicah dengan cili sos bersama secawan nescafe.... Alhamdullilah, kenyang sudah.

4 comments:

NenetPenne (NP) said...

kat rumah saya memang ada stok ni..
masuk je dalam deep fryer, 4 minit siap...

IeRA said...

Salam..

tumpang makan sini boleh ke??

tun_telani said...

wahh... mmg good bargain nih.. beli satu dpt 2 free! dh lama x beli chicken nugget. hmm.. rasa2 breadcrumbs ada lagi, buleh wat nugget sendiri nih.

ASMAH YUSOF said...

menarik btl offer tue kak...stok nuggets mmg sentiasa ade dlm fridge...ank2 teragak je mintak...:))