Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, January 5, 2012

Penangan OR

penangan ombak rindu yang sangat hebat! dah lama sangat kak rose x baca novel melayu.... apa lagi tengok wayang dipanggung.... maklumlah sekarang kat rumah pun boleh dapat lebih dari panggung wayang.... dengan alatan AV dan surround system yang canggih, filem2 yang bagus pun boleh tengok terus dihujung jari kan.... donlod dan boleh terus connect kat tb... percuma jek!

tapi dengan promo ombak rindu yang kak rose baca merata tempat terasa sangat nak tengok.... syhhhh!!! dapat donlod ari tu dan dah berkali2 tengok.... suker! dan bila baca review yang kata dalam novel lagi best, mula la nak cari bukunya pulak... biarpun terlambat tp nak jugak kak rose baca.... so... jom baca sambil tengok OR dirumah.

12 comments:

cik cek said...

He he....penangan ombak rindu...filem tgk...novel baca....cek pun baru je tgk kat astro first...penah baca novel ni ...lama duluuuuuu....bestttt...:)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tumpang baca! hihi...
tak tengok pun lagi OR ni.. nak kena download jugakla nih...

Liza said...

hahaha...Ombak rindu yg bisa buat Liza nangis...huhuuhhu
mmg betul2 feeling la....hihihihi

Amie said...

oo... teringin pula nak baca novelnya, orang kata penghayatan melalui pembacaan lebih memberi kesan ...

Kak Rose said...

cik cek, kak rose tengok kat You Tube... tp sekarang dah kena ban... nasib baik dapat donlod dulu!

Kak Rose said...

Madiha, pas kak rose donlod tu, the link dah kena remove... x dak dah!

Kak Rose said...

Liza,hiba hati cuma dengan memandang wajah izzah... expresi muka dan body language cukup mengambarkan sengsara hati izzah!

Kak Rose said...

Amie, jom kita baca... baru separuh jalan ni...

Nalisa said...

kak Rose, sy d obersea... dpt gak tgk OR kat link ni... masih ada d situ tak kena tarik pun. jom kita tgk lagi... hehehehe
http://mptvlinks.blogspot.com/2011/12/ombak-rindu.html

Lelaki Ini said...

suka tgk ombak rindu

Kak Rose said...

Nalisa, mmg tengok sekali x puas kan... jom tengok lagi... sambil tu nak abeskan baca novel dulu.... lain sangatla kisahnya dari filem tu...

Kak Rose said...

LI, kak rose suker gak!