Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, January 6, 2012

Alhamdullilah, rezeki

Asalamualaikum dan salam sejahtera di hari Jumaat yang mulia ini.... dan dipagi hari ni kak rose dimurahkan rezeki dengan dapat voucher ni. balik dari brisk walk tu nampaklah sampul surat terselit kat post box diluar pagar.... nasib baik je hari x hujan.... kalau tidak sudah pasti x dapat nak menyoping dengan voucher ni....

terima kasih pada tempat keja en somi yang bermurah hati memberikan voucher ni.... jom g soping.....

23 comments:

Kengkawan said...

wahhhh
bestnya!

Kak Rose said...

Kengkawan, sikit pun duit kan...suker!

Yat Maria said...

Salam K Ros

ishhh apa lagi kak??/ besok weekend bermula...silalah shopping sakan..:) happy weekend kak!

tun_telani said...

waahhhh!!!!!! sekeping tu 50inggit! mantap!! selamat bershopping ^^

kasihredha said...

sopinggg time...jommm

Kak Rose said...

Yat, weekend tp sale dah abes la.. nak tunggu lambat lagi!

same to u, Yat

Kak Rose said...

tun... dapatlah sama nilai 4 keping tu... alhamdullilah rezeki kan.

Kak Rose said...
This comment has been removed by the author.
Kak Rose said...

kasih, jom soping kat sogo dengan voucher seciput ni...

suri solehah said...

wah kak rose..murah rezeki..fifty satu2 tu..dah pergi dah ke tu?nak ikut

HALAMANKU said...

Salam akak.. memang murah rezeki.. best nyer.. shoping2 he he he

Amie said...

Waalaikumussalam Kak Rose...bestnya! bolehlah belanja kami ye.

Kak Rose said...

suri, kalau kat langkawi pastilah pinggan mangkuk kan!

Kak Rose said...

Erma, orang nak kasi... syukur Alhamdullilah.

Kak Rose said...

Amie, meh kak rose blanja nasik lemak sebungkus, cukup x?

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
kak rose, banyak nye dapat voucher tu,. rm50 plak tu.. hmmmm syiokkk ar menyoping lepas ni.. nak ikuttttt.. bleh? hehehehe

K.Nor said...

k.rose!! tunggu nor ya nak gi shopping tu :)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Bestnya kakrose.......kita org sempat jgk sopping sogo masa balik kl hari tu. Rembat satu tilam.....hehe..

Kak Rose said...

Nani, 200 jer... tapi Alhamdullilah rezeki kan...

Kak Rose said...

Nor, jom kita g sama!

Kak Rose said...

Zanafahmi, tunggu masa sale baru leh soping kalau kat sogo ni... semua mahal!

Ummi said...

Happy Birthday buat Kak Rose ya...semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah swt jua hendaknya...amiinn. *psst, terbaca komen kat Rose kat entry Ummi tuk Mat tu td...hehe

Kak Rose said...

Tq Ummi... dan begitulah hendaknya.