Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, July 1, 2010

Apa tajuk nak letak ni????

selamat malam semua..... kejap je dah masuk bulan Julai.... rasanya awal tahun yang kak rose pindah ke Shah Alam ni baru saja berlalu.... rupanya dan 1/2 tahun duk sini.... that's how time flies.... x sedarkan. hari ni kak rose g jenjalan sambil cuci2 mata dan cuci poket gak.... tapi sikit je... ke crocodile warehouse sale dengan Ema.... banyak dia memborong untuk anak2 dan juga untuk hubby... persiapan awal untuk hari raya.... kak rose cuma amik 2 helai t shirt untuk abang dan busu.... apa2 saja teringat anak yang jauh.. baru kejap dia tepon that the notebook charger is not working... don't know what went wrong tapi abang kata nnti kita g ke Pendang pulak send another note book to him.... bertuahnya jadi anak kan....

buat apam ni saja nak bawa untuk buah tangan g rumah ema tu.... kak rose x makan pun sbb masih bertahan dengan program tu....

ni yang tinggal untuk abang minum petang tadi.... dua biji pun x leh nak abes.... sebab apam ni sungguh mengenyangkan..... ialah bahan guna nasik, tepung beras n tepung gandum..... dah serupa macam makan nasik kan....

yang ni kak rose nyer bekpes pagi tadi...... hari2 benda yang sama.... esok x tau lak nak makan apa dah... tengahari lak makan kat cili padi d carefour... makan sayur mayur je... nak amik ayam tp semua goreng salut tepung... so x de ayam dan malam buat sup sayur je.

salad n telor dadar = bawang, celeri dan cili merah....salad = zucchini, tomato n mayonis

oh ya.... sabtu nanti n g scholl warehouse sale pulak.... ada sapa2 nak g ni kak rose siap promo lagi... selalunya ia x menghampakan.... bagi kak rose la.....

Scholl warehouse sale
Saturday 3rd Jul to Sunday 4th Jul, 2010

Venue: DKSH (M) Sdn Bhd, 74 Jalan University, Petaling Jaya from 9.30am till 5.00pm.
Jom ramai2 kita g sana..... shopping lagi....

Apa tajuk nak letak ni????.... cacamerba merapu meraban jer...


5 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi KakRose...hehe still wondering what title to put??? Sedapnye apam tuh, nampak pun dah kenyang! Telur dadar ngan salad tuh pun sedap...love lapar plak karang! huhu :D

ain said...

salam kak rose...akak amik program diet apa ye kak. langsung tok leh mkn nasi ke..??aduhaii.. klu saya, tak tau la blh disiplin tak ngan program2 diet ni. tak jumpa ns 2 hari, boleh gigil bdn. hehe

psst....nak apam sket!

Kak Rose said...

Love hi... been quiet sometimes didn't hear from you... welcome back... apam tu mmg mengenyangkan sbb ada nasi n rice flour kan...

Kak Rose said...

ain, diet low carbo.... tp leh makan macam2 lauk... cuma x de nasik, roti n segala yg bertepung....

Umiey said...

ermmmm kak rose penah dgr program tu, org ckp mmg menjadi la, tp kena than azab la kan...