Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, July 23, 2010

Bawal masak lemak cili api

selamat malam semua.... rasanya dah lama tak letak lauk yang kak rose masak kan.... macamlah ada orang nak tau apa yang kak rose masak?.... sebenarnya masak tetap masak walaupun tengah berdiet.... diet pun nak makan jugak kan.... cuma kurangkan pengambilan nasik je.... kalau dulu awalnya kak rose langsung x amik nasik, sekarang ni dah mula nak berbalik keasal.... tapi beringat2 le.... amik nasik dalam portion yang sedikit..... nak jugak kekalkan pencapaian yang kak rose dah capai takat ni..... kira sekarang ni nak maintain je la.....

masak lemak cili api ikan bawal dengan kacang bendi ni kak rose masak semalam lagi.... cuma x postkan kat sini..... nikmat sungguh dapat makan gulai yang berlemak2 ni.... dan lemak akan segera kembali berkumpul dibadan yang sedia bambam nih..... camner la nak maintain kan... apa pun tetap sendiri mau ingat.... setelah berusaha selama sebulan and go down by 6kg.... harap boleh kekal at this weight, tapi dalam kepala macam2 benda nak makan sebelum menjelang bulan posa yang hanya tinggal 2 minggu je lagi..... huiiiihhh kenalah banyak bersabar!!!!!

ikan bawal masak lemak cili api dengan kacang bendi

1 comment:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.