Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, July 9, 2010

SOS... tolong!!!! tolong!!!

salam kawan2 semua..... entry yang betul nak minta pertolongan kawan2 semua yang tera2 memblog tu..... aduhai.... camnaer lah nak buang label yang tertepek kat rumah baru kak rose ni.... benda2 macam ni memang kak rose sungguh x pandai...... tu la dulu suruh g sekolah malas je, ni la jadinya..... yalah semalam tetiba langsir yang selama ni kak rose gantung kat rumah tu tiba2 hilang.... wander what went wrong with my background tu, tapi masa tu just ignore je... dan pagi ni bila bukak ada mesej ni pulak..... tu la nak minta jasa baik kawan2 semua bagi tau camner nak buangkan menda tu.... dan kak rose dulukan ucapan ribuan terima kasih atas tunjuk ajar tu.... tq sekali lagi.

10 comments:

ain said...

oowwhhh..patut la ms sy komen n3 salmon akak tu, mendaalah ni ikut sama turun naik. sori la kak, saya bab2 godeh blog ni mmg tak tau apa pun. may be org lain boleh tolong. sabar ye kak!!

Kak Rose said...

tq ain... harap ada yang sudi nak tolong kak rose yang x pandai nak godek2 nih...

Wanieyra said...

ira pun tak reti sgt benda2 mcm ni, hari tu ira pun teringin nak tukar rumah baru, last2 nak edit balik dah tak reti dah, last2 rupanya jadi gitu, dah takut dah nak edit sbb takut hilang....

aidah said...

Salam kak Rose,
sy pun tak reti gak benda2 cam ni. Nak tukar layout blog hari tu kawan yg ajarkan. Insya-allah nanti ada lah yg akan tolong tu.

Kak Rose said...

ira, x tau dah camner nak buat nih...

Kak Rose said...

aidah, untung u ada yang nak tolong.... kak rose ni semua kena buat sendiri... merangkak2 je...

|| syazwaniadnan || said...

salam k.rose..
maybe akk boleh cuba guna background lain yg blogger sediakan?
wani assume it's background punya gambar yang di upload di photobucket. mungkin lahh. akk cuba ya. kalau tak jadi, nanti wani tgk. ;)

|| syazwaniadnan || said...

emm, ataupun, akk check dekat tab layout.
memandangkan akk pernah guna 'langsir free' dari scrapping blogs, maybe akk boleh remove the widget temporarily. if it's yes, so remove je permanently. if it affects your blog content, add balik widget tersebut. dan kita teruskan penyiasatan. hehe.

Kak Rose said...

syazwani, tq. tp ni kak rose dah guna lain background tp the pop-up is appear kat situ jugak.... dan dalm layout x de widget about langsir free tu.... eeee.. x taulah...

Kak Rose said...

syazwani, kak rose tukar background banyak kali baru boleh ilang.... ni pun agaknya sbb background tu putih je... ia ke idak x tau... anyway tq sooo much for ur advice.