Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, July 29, 2010

Jalan2 semalam....

salam semua..... ni projek hari semalam.... g jenjalan cuci2 mata dan poket jugak..... actually nak g cari busu punya buku2 rujukan dan segala peralatan nya.... kak rose g ke Empire Subang.... shopping mall yang baru tu.... ni kira pertama kali lah g ke sana..... orang kata 2nd Pavillion... entah le.... kalau poket tebal leh la sopping banyak2.... ni pun sebab nak ke Popular untuk beli buku2 tu.... dah cari kat MPH Subang Parade tapi x de lak.... mahal2 nya buku rujukan sekarang ya.... Chemistry & Physics @49.90/each.... dan segala macam mak nenek buku rujukan.... mama cuma beli Her World magazine je.... dah dapat suma buku2 tu kita pun g jenjalan cuci mata..... dan masuk ke kedai Kitchen World ni....rambang mata dibuatnya.... segala pingagn mangkuk dan peralatan dapur terutamanya untuk baking....kalau nak tengok banyak lagi leh g sini

silicon mould yang berbagai bentuk dan saiz..... dan reganya juga huh.... boleh koyak poket! tapi mak ai..... cantik2 nya.... memang berkenan... but most of it dah ada cuma loyang biasa je.... nantilah kalau berkemampuan nak gak beli yang silicon ni!

yang ni deretan non stick baking pan dan segala macam saiz dan bentuk... comei2 semuanya... pilih je yang mana berkenan dihati.....

ni pulak acuan/cutter.... juga berbagai macam bentuk dan saiz..... yang ni jenis biasa dan harga pun ok.....kak rose beli flower-shaped shortcake cutter dan juga heart shape.... entah bila nak guna x tau lagi..... banyak tempat kak rose jalan dan cari botol mayo nak buat roti jala tu.... tapi nasib tidak menyebelahi kak rose.... pencarian belum ditemukan.... entah bila nak jumpa agaknya.... kedai 100 yen tu pun x de stok.... apalah malang nya nasib!!!


3 comments:

Umiey said...
This comment has been removed by the author.
Umiey said...

salam, mmg cute miut la mcm2 bentuk, kt mn kdainyer?

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.