Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, July 11, 2010

Yearning for popia basah

lunch - 2 ketul popia basah. hmmmm sedap!

salam semua.... this is the popia basah that I really yearn for.... dari semalam asik teringat je dah lah bila nak g beli hari pulak ujan lebat sangat... jadi kiranya semalam memang x dapat makan lah..... and today I went to pasar tani searching all the way for this popia basah.... and finally setelah penat pusing dapat jugak nak melepaskan geram nak makan ni.....(may be tak leh selalu2 watch afc channel tu kot?) beli 4 ketul je... tapi mak ai.... besar2 nya .... 2 biji pun dah kenyang for my lunch.... hope lepas ni x lah lagi bagai orang mengidam nak makan yang not suppose to while on diet! kena kuat semangat nak kontrol nih....

dinner - ikan jeket sumbat sambal + peria goreng ngan udang.

lepas penat ronda kat pasar tani tu kak rose g pulak bagus..... beli loyang .... love2 lagik, loyang 4segi, muffin cup, cake stabilizer dan acuan tat nenas munga2....(tengok kat rumah nor secubit garam tu dia buat tat bukan main cantik lagi.... tu yang beria mencari acuan, buatnya tah bila?????) beli jugak acuan tat tapi lupa pulak nak interframe..... bila balik sampai rumah cek mana cokelat bar yang beli tadi?..... oh... tertinggal dikaunter bayaran..... siut je x koser nak g balik!

1 comment:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.