Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, December 16, 2011

Pulut kuning untuk bekal

masak pulut kuning ni untuk hubby bawak bekal g keja dan makan2 with his subordinates.... siap pack satu2 biar nnti senang nak makan. harap2 derang suka dengan bekal ni... selamat makan2 ya semua.

pulut kuning wif sambal tumis ikan bilis n fried chiken wing..... jangan rebut2, cukup sorang satu pack ni....

8 comments:

kasihredha said...

bestnya kak
lama tak mkn

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Macam nak buat doa selamat ya kak Rose.

bintangjauh said...

Salam Kak Rose, pulut kuning bersambal tumis ikan bilis membikinkan Ratna yang terjauh nun dihujung dunia begitu kempunan pabila menatap barisan packs yang pemurah dari Kak Rose yang budiman.

Esok Ratna akan sediakan sama seperti empunya Kak Rose, sejuk-dingin begini apa sahaja hidangan tradisi bagai diseru-seru memanggil selera!

Salam manis manis madu.

dZana said...

murah rzeki akk..

Amie said...

Selamat pagi Rose,
Amie pun nak juga 1 pack, bubuh sambal lebih-lebih ye,
murah rezeki Rose sekeluarga.

Kak Rose said...

kasih, buat sendiri baru puas makan kan..

Ros, saja je buat makan2 dengan his subordiantes..

Ratna, bila dah jauh begini semua makanan tradisi mmg menjadi impian... harap nnti ratna akan punya watu untuk sediakan menu ni...

dZana, Alhamdullilah... harap2 begitulah!

Amie, selamat pagi jugak.... ada lagi ni untuk bekpes pagi ni... sambal pun banyak lg!

K.Nor said...

k.rose.. utk nor tak ada ke? hehee

izahdaut said...

saya nak juga. hehee