Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, December 7, 2011

Majlis gader2

hari ni kak rose n kawan2 kat taman ni bergader2 meraikan kawan2 yang akan berpisah for good... Yati, Jamaliah dan Ina yang kan berpindah... so kita buatlah majlis makan2 just for meraikan perpisahan ini... walaupun berpindah, harap2 kita akan dapat berjumpa lagi dilain2 masa...

kawan2 yang datang sama meraikan majlis

kak Zarah yang kami raikan dulu pun ada sama pada malis gader2 ni....

my sebelah rumah neighbor yang akan berpindah ke PP... selamat jalan Sal dan keluarga.... kak rose dan cik da akan miss suara nyaring Zariq yang bagai alarm mengingatkan bila hari nak hujan....

orang kuat majlis hari ini.... kak pah n liza

some of the menu.... potluck yg dibawa oleh kawan2...

lagi macam2 menu dan kuih muih yang di bawa oleh kawan2..

roti jala kuah durian yg sedap.

apple crumble pie.... yang kak rose buat special untuk majlis ni..

8 comments:

kasihredha said...

best2...nak join boleh? hihi
bestnya menu

HomeKreation said...

Aslmkm KakRose cayang. Sonok nya gader2 sama2 pompuan ni kan. Makanan pun byk nya. Along pun nak buat juga ujung bulan ni, jemput datang ya...hehe

cik cek said...

Seronok gader2..dan sedih bila nak bepisah ngan kengkawan kan Kak Rose...takpe...tak jumpa depan mata tapi dekat dihati...
Macam2 menu ada....apple crumble pie tu menggoda jiwala kak rose...bestnya kalau dapat join2 makan ni..he he..:)

norlieharumaini said...

SYOKNYA GADER GADER NI..

tun_telani said...

wahh.. penuh meja.. bestnyer gader2, tp mesti sedih kawan nk pindah kan.

Anonymous said...

Salam Kak Rose, begitu maha pemurah lagi berbudi pekerti bangsa Melayu kita ya kak Rose, potluck yang dbawa semuanya cantik-kemas kejadiannya, Ratna teruja dengan karipap yang comel cantik kuning gorengannya, roti jala kuah durian adore sangat sangat, segala bagai kuih-muih yang disusun rapi tampak begitu manis dan pastinya apple crumble pie empunya Kak Rose tersusun rapi sekata potongannya yummy!!

Berbunga rasa perasaan Ratna pabila menatap hidangan potluck majlis-farewell gader gader dengan Ratu-Ratu semua.

Salam manis manis madu.

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum Kak Rose..
Wah.. Gader2 utk majlis perpisahan yer.. Ermm.. Nk rasa apple crumble pie tu Kak Rose.. Roti jala dgn kuah durian tu pun nmpk sedap..

noor said...

Assalamualaikum,
Tergoda lah kita lihat apple crumble tu nampak cantik sangat.