Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, February 5, 2012

Singgah bermalam lagi....

Asalamualaikum dan selamat bertemu kembali.....Salam Maulidur Rasul jugak buat semua. cewaaaah!!!! macam pengacara tv lak kan. terima kasih pada yg sudi singgah kat rumah kak rose yg x berpenghuni tu, sbb tuan rumah g jenjalan. malam ni kak rose singgah bermalam kat Kota Baru lak setelah berlepak2 kat negara jiran sebelah. bersiaran dari hotel Azam ditengah2 bandar kota baru.... sampai sini dah lewat petang, terperangkap kat imigrisen Tak Bai, Thailand tersangatlah lama.....nak chop passport pun terpaksa berbaris panjang dengan cuaca yang sangat panas diluar. hampir 3 jam menunggu baru lepas ke sebelah Malaysia... bila dah letih menunggu nak singgah kat Pengkalan Kubur Free trade zon pun x de mood... so terus je ke KB, cari hotel n lepak... melepas la nak soping moping kat situ. adoyaiiiii. kalau rajin esok sebelum bertolak ke KL bolehlah ronda2 kat bandar KB lak....

3 comments:

Kak Sam said...

Selamat bershopping yea kak

cik cek said...

Bestnya jenjalan....kita cuti...dok rumah je...hu hu....

Uncle Lee said...

Hello Kak Rose, you in Kota Bahru? I suka Kota Bahru, old days I used to go there on business satu bula dua kali, and stay at Perdana hotel.
In Trengganu stay at Primula hotel or Tanjong Jara....

I miss KB punya ikan, ayam perchik and Trengganu's nasi dagang. And you go shopping ada beli Kelantan kain songket? Or batik?
You have fun, and have a safe trip home.
Lee.