Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, June 22, 2010

Menu hari ni

telor dadar+bawang,celeri, lada merah and cheese

Salam semua... dah malam dah baru nak post entry untuk ari ni..... saja je nak tepek apa yang kak rose makan ari ni.....untuk bekpes kak rose buat telor dadar dan makan dengan slice cheese.... Alhamdullilah kenyang.... so ari ni kira dah seminggu kak rose x amik nasik.... hope can last for another week.... harap2 lah jangan kantoi. ingat.... no pain no gain..... jadi kenalah sacrifice tang nasik tu kan.
lunch tadi g beli je.... x sempat nak masak sbb ada orang potong pokok kat depan rumah tu.... cuma bli ikan goreng n sup sayur je... makcik kedai tu siap tanya lagi... mana nasik nya?

ayam dan coleslow ni for my dinner.... actually ayam goreng tu beli jer.... tp p kat gerai tu ayam goreng ni je yang ada.... jadi amiklah jugak.... cuma bila makan kak rose buangkan semua kulit dan salut tepungnya tu..... ok ke cam tu? pakar2 diet, sila berikan komen anda ya.

kuih kaswi ni pulak kak rose buat pagi tadi untuk orang yang potong pokok tu..... goreng juga karipap yang kak rose dah buat dan frozenkan dan air sirap je... bila dah hidang malu lak nak pukul gambar.... so no gambarlah ya....(macam lah ade orang nak tengok?)

3 comments:

LENDANUAR said...

salam ..kak rose dlm proses berdiet ye...gud luck ye..moga yg ditarget tercapai hendaknya.amin

Kak Rose said...

lenda, tima kasih... tax de la jauh sangat taget tu... janji ada perubahan kan... untuk kebaikan sendiri gak....

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.