Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, June 25, 2010

Menu diet ku

salad telor= telor, salad, zucchini +mayonis

selamat pagi suma..... lepas subuh dah buat entry?..... akceli ni menu semalam tapi tak sempat nak post sbb bizi konon..... buat translation english to BM untuk satu co jepun yang ada bisnes di mesia ni..... tolong2 adik jer.... tu yang tak sempat nak updatekan rumah sendiri.... anyway inilah menu semalam..... bekpes masih dengan salad telor, naik muak kak rose dengan telor ni.... tapi kenalah tahan kan....nnti nak pk apa yang boleh dimakan untuk bekpes ni.... banyak baca tp macam x menyelerakan jer.... dan lunch pulak buat ala2 salad ayam gitu.... (belasah je x de nama) tp terlebih bubuh sos ikan lak.... masin dan kak rose cukup x suker baunya....(budu, cincalok, belacan, petai dan segala macam yang sewaktu dengannya memang kak rose x leh nak makan) akhirnya, cuma makan ayam jer.... ppun mengenyangkan.... dinner spt biasa.... sup sayur je..

apa ya = ayam,tomato, capsicum, bawang, ciliapi + sos ikan n perahan lemon

5 comments:

Lovely Kitchen said...

waaaa ini mmg betul2 diet ek...bila nak berjangkit kat e-na lak...hembus lah sikit!

Kak Rose said...

e-na, dipagi jumaat yang mulia ni... puh puh kak rose dah tiup semangat kat e-na melalui udara shah alam yang tercemar ke jepun... he he he

ain said...

salam kak rose...saya pas ni pun kena diet la, lately bdn naik semcm je. pipi pun dh tembam. nak senam malas...tau nak maaakannn aje.hehe

Kak Rose said...

ain, lets join the club... kak rose x exercises pun cuma x amik nasik je...

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.