Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, June 18, 2010

Menu diet untuk dinner

1st day's

Salam dan selamat petang suma..... alahai.... buat gempak je tajuk tu.... saja kak rose nak tayang kan menu untuk dinner masa kak rose berdiet.... x tau la boleh hilang ke idak that stubborn fat tu.... kalau boleh potong buang kan senang kan... x yah nak berdiet bagai. Tu la masa makan nak yang sedap jer dan akhirnya... sendiri mau ingat.... harap2 dalam 3 hari berdiet tu boleh kurang at least 1.5 kg.... agak2 berjaya tak? (pssttt... lepas 2 hari kak rose dah kurang 1.1kg) tapi kena sacrifice tang makan tu yang x leh nak tahan.... susahnya nak melupakan nasikkkkk.....cobaan! tapi yang bestnya ada aiskerim vanilla disetiap menu tu....ok la tu kan!

2nd day's

3rd day's.... baru je habis ngap.... ada lagi melon n icecream......hmmm nyam nyam

5 comments:

geraugebang said...

alamak kak rose, awat diet ada kentang tu kak rose...buang yang kentang tu, ganti ngan ayam panggang baik punya.

Kak Rose said...

gerau, tu la kak rose ni kata nak diet tapi bantai je apa yang ada kat dapur... bila baca balik kentang memang banyak karbohiderat... x sesuai untuk diet.... Thanks for the reminder.

nyza said...

salam kros,
kentang tu karbo..tak sesuai utk diet..
klu bole jgn ambik kentang..

Kak Rose said...

nyza, thanks for the reminder.. sekarang dah tau x amik dah.... maklumlah baru nak belajo berdiet konon nya..

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.