Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, May 2, 2013

Ubat menambah lemak...

 salam pagi khamis yang ceria....dan menu sarapan pagi ni ialah dengan menternak lemak... ada yang kata cekelet ni ubat kan.... mmg lah ubat untuk menambah lemak. betul kan? pagi2 dah tayang cekelat jajan yang kak rose bli kat kedai bebas cukai Pengkalan Kubur masa balik dari Thai ari tu... ramai orang masuk kat situ untuk borong corning ware, corelle, piok vision ker, tp kak rose cuma nak bli cekelat ni jer. kalau tengok harga barangna kaca tu pun sama jer dengan harga langkawi. so sapa yang g kelantan tu kalau x singgah kat sini mmg rugi lah kiranya. bila lagi nak dapat harga yg camni kalau kat kl kan...

 stok untuk kami 3 beranak.... hingga nnti kalau balik ke kelantan boleh lah bli lagi....

ubat untuk menternak lemak..... dah la seminggu tinggalkan brisk walk tu, tp tang makan cekelat mmg x leh nak elak. minggu depan je la sambung untuk berbrisk walk tu lagi. tu pun kalau rajin ler.....

6 comments:

wawa syaida said...

sedapnye semua....+ + cekelat yang last sekali tu.....mau off diet ni kalau dah start makan hihi :D

Gee® said...

Nak jugak...!!

JaSSNaNi said...

haiiiihhh.. banyak tul.. ni betul2 tambah lemak...

Bbwana adienia said...

salam kak rose..

ala sedapnya cokelet tuh..nak sket..

Liza said...

salam kak rose, bnyaknya coklat, kalau tak habis blh lah pos kat Liza sikit ye..hihihi

oli-go said...

pegi langkawi, rugi kalau tak beli semua ini..hahahhaa...


p/s:suka kain english cotton????dtg la lawat blog saya....=)