Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, May 7, 2013

Jom bekpes....

 nescafe o w/o sugar, susu omega, freshly cut mixed fruits, toast dengan strawberry jam.....

alahai kesian at kak rose ni kan... orang dah sibuk nak sediakan menu lunch tp kak rose baru nak bekpes... ari ni stat mulakan balik rutin pagi2 tu... one hour brisk walk kat padang taman permainan dekat rumah ni setelah lebih seminggu ditinggalkan... dengan cuti2 balik kampung, pas tu kenduri n election jugak... bz ngalahkan g kempen sama dan selebihnya malas sangat nak mulakan bila dah lama berenti .... tp kena paksa diri jugak dan akhirnya pagi ni dapatlah kuor peluh sket. balik rumah mesti ade je keja nak wat kan... sapa kata surirumah x de keja... ni buktinya, sampai bekpes pun dah nak masuk waktu lunch.... bz kan tugas sorang suri rumah. dan bekpes pun kena lah heavy sbb dah keja berat! macam la keja bendang kan! adoyai!!!!!

7 comments:

Anna Qawina said...

kak rose : kita pon blm mkan lg ni..

Bella Isabella said...

sedapnyerr....x sempat lah kak nak breakfast...

fazianbatrisyia said...

ari ni breakfast awal....ada meeting...nanti lapar sgt dlm meeting tu ntah kol brp nak habis...

Sedap tu...menu sihat...

Kak Rose said...

Anna, x baik tinggal bekpes... kena jugak makan biarpun sket jer.

Kak Rose said...

Bella, kena cari masa tuk bekpes, x baik tinggalkan!

Kak Rose said...

fazianbatrisyia, elok al bekpes awal.... kita yg duk umah ni setiap masa nak makan jer!

Ct NoArizah Aris said...

SALAM KAK..B/FAST YG MENYIHATKAN TU BERTAMBAH2 RINGAN LE BADAN TU NANTI. :)