Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, May 5, 2013

GE13, done!

 hari penentuan.... kami sudah tunaikan tanggungjawap sebagai rakyat malaysia untuk memilih. keluar seawal jam 8pagi dari rumah dan sampai at about 8.30am kat sekolah intergrasi sek 15, subang jaya, tp panjang barisan yang macam ular berbelit2 dah memenuhi padang sekolah... turn out mmg bagus sekali, rakyat malaysia beramai2 mahu menunaikan tanggungjawap sebagai pemilih.

 sebelum pergi pagi tadi sekali lagi check dengan spr... agar x kelam kabut nnti.... cumanya kak rose x tau pulak kena bawak print-out menda nih, cuma capture dalam camera n memorise no saluran n o siri.... untuk memudahkan kerani tempat mengundi yang tercari2 no kita...no siri ni jugak yang disebut dalam bilik mengundi tadi... my no. 1107. sayangnya x leh nak amik gambar untuk kenangan in 5 tahun akan datang....


tanggungjawap done, tinggal dakwat hitam yang lekat kat jari.... my jari yang gumuks n en hubby's. amik gamba ni masa dah keluar dari kawasan tempat mengundi sbb dalam tu mmg x leh nak amik gambo pun! pas ni nak g kenduri lak.... ada 2 tempat kena g ni... selamat mengundi buat kawan2 semua ya. vote wisely!

3 comments:

Bbwana adienia said...

salam kak rose..sya pun sudah kuar mengundi tadi..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah kak rose... dah jalankan tanggungjwb.... saya pun dah mengundi... ;-)

Uncle Lee said...

Hi Kak Rose, for a moment I thought your fingers kena kepit pintu ke something heavy dropped on it....
Ohhh, when you voted, you get your finger coloured biru?
Hoping the government will listen to all the votes...
Best regards.
Lee.