Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, May 12, 2013

Beef lasagna lanai mari....

 salam hari minggu buat semua... pagi g pasar, to-up stok untuk mingguan, tp ttp malas jugak nak masak..en asben g kenduri dengan geng big bikenya, so kak rose yang x brani nak membonceng tinggalah dirumah. anak pulak dah balik ke melaka pagi ni...nak senang, cari apa yang ada dalam fridge untuk dingap la kan. kebetulan semalam ada bli 2 pack beef lasagna ni. lagi manyak suka hati, x yah nak masak2 bagai!

 baru kuor dari fridge n off to oben....

 selepas reheat,..... ready untuk dingap dah!

potongkan timun n tomato, cicah ngan sos cili+mayo..

 licin! makan depan komputer sambil mengupdate fb.... mental kah?  suka ati la kan!

 the fruits.... green apple n anggur jer

mekasih banyak2 anak mama... luv u soooo much n the card jugak!

3 comments:

Nooriah Abdullah said...

sedap nmpak tu, kalau dpt makan mmg tak cukup kaki tangan tu, percayalah kita semua tak mental tapi dah hobi kan layan je lah janji hati suko...

Real Life in Malaysia said...

Assalamualaikum Tuan Rrumah,

tumpang ceria mata ... terima kasih :)

Mat Gebu said...

Hahaha....tak menahan bila kak rose tanya "mental kah?"...