Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, July 24, 2011

Hello dari Pulau Mutiara

selamat malam dan short update dari pulau mutiara..... kami sedang berehat2 di The Gurney Resort n Hotel Residence.... bertolak dari shah alam jam 2.30 dan sampai di penang dalam 5.30..... (harap2 x de la kena speed trap.... ya ampun pak polisi sbb mmg laju drive td....) singgah kat gerai dekat stadium untuk isis perut jap dan terus cari hotel..... sesaknya jalan kat penang ni kan.... apalagi hotel ni dijalan yg sangat sibuk terutama dipetang2 hari minggu.... Gurney Drive kan.... menjelang senja baru dapat check-in.... ni pas makan2 nak solat dulu n zzzzzz.... gud nite everyone!

9 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

tak penah lagi stay kat gurney hotel tu, tapi p shopping gurney tu penah la

azieazah said...

Wahhh... ada satu tempat kat Gurney tu tempat shopping baju, kasut dan handbag. Bila lalu situ jer, saya mesti singgah nak shopping. Padahal bukan ada beza dgn KL pun.

Selamat berjimba...!

Nak Balik Kampung Pun Nak “Bergadoh”...?

Kak Rose said...

Mamasyaza... hotel in about 1/2km dari gurney plaza shopping mall tu.... nnti leh la g cuci2 mata ...

Kak Rose said...

azie, gurney plaza la tu... mmg banyak kedai2 berjenama kat situ... parkson pun ada gak...tmpt kak rose suka nak cuci mata... he he he...

Fiza Nordin said...

wahh k rose, cuti2 m'sia ek...
selamat semuanya k :D

tun_telani said...

bestnyer berholiday.. tun nk balik kg arini.. yipppeeee!!

Kak Rose said...

fiza, saja2 nak release tension.... macamlah banyak keja sangat kan....

Kak Rose said...

tub, balik johor ya.... selamat terbang k

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Assalamualaikumwbh.....waaaaaaaaaaaaa...lomantic youuuuuuuuuuuuu.....mmm nak itooooooooooooooooot!!! Haaaaaaaaaaaa??? X bleh......sob sob sob:P!