Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, April 10, 2012

Meh pekena rojak mamak....

tengahari td lepas abes g physiotherapy anak bujang kat sdmc terus lah singgah kat ss15, pekena rojak mamak. punyalah panjang berbaris nak dapatkan sepinggan rojak ni... mama yg bli cendol pun dah puas tunggu sampai cendol suma cair baru dapat nyuap rojak ni.... maklumlah waktu lunch, ramai sungguh pelanggan dia

sementara anak baris kat rojak, mama pulak baris kat cendol ni.... tp x ramai mana dan kejap je dah dapat....

cendol yg best dengan kidney beans yg sangat lembut.... puas dapat makan cendol dengan ais batu sagat.

2 beranak duduk kat birai divider menikmati rojak dan cendol mamak.... nasib baik je x de gagak kat atas pokok2 tempat kami duduk dibawahnya tu....

5 comments:

Watierman said...

Assalam..kak Rose...wah tergugat iman tgk cendol dgn rojak mamak tu....kat mana eh...kita date kat situ nak??? Ala sambil menikmati rojak & cendol ..kita borak2 atas divider tu!

tun_telani said...

adoii.... siyes terliur ni.. dh lama x pekena rojak.. nitik air liur dpn lappy ni haa... cendol tu pun terliur jugak. mmg sedap kalau dpt cendol ngan ais kisar gitu.

Ummi Anie said...

hai rose...selama ni jadi silent reader je.masuk dapur rose curik resepi...hehehe.....pergh!!!...kecur air liur tengok cendol tu.....

Sheila Shafeareen said...

Salam kak Rose heheh tu lah tempat yg selalu kita mkn cendol dan rojak mmg situ sangat populer...sy pun duduk kat tepi bidai jln mkn...
x kira bangsa ramai yg dtg beli...

~~zana@pb~~ said...

Kak rose buat saya teringat rojak mamak kt Bandar Baru Bangi daa......duduk bwh pokok...nyaman yg amat.