Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, March 19, 2013

Nanotron - Therapy percuma!

 pagi ni lepas kak rose punya rutin briskwalk, kawan ajak g ke sini... Pusat Terapi Nanotron... mula2 tu teragak2 jugak nak pegi sbb katanya percuma... macam x caya je kan, ade terapi yang diberikan secara percuma, tp ikut jugaklah, nak tau camner sebenarnya.... pusat dibuka pada jam 10.45 tp masa kak rose sampai jam 10.30 orang ramai dah berbaris ditangga dari first sampai kat ground floor...

 Dr. Mohd Rashid Mohd Idris tengah bagi talk while we duduk atas kosi terapi  tu

 agaknya sbb percuma ramai yang ambil peluang nak rasa terapi ni kan, so kak rose pun join sekali lah. ada sebanyak 80 set kerusi terapi macam kat gamba atas ni disediakan... nasib baik kak rose dapat duduk, malah ramai yang datang terpaksa balik sbb x dapat kerusi. so kiranya first come first serve basis... lambat kalu x dapat ler nak berterapi.... mmg berpeluh2 duduk kat kosi dia ni, dan sambil tu ada jugak health talk dari Dr Mohd Rashid Mohd Idris. kiranya sangat berbaloi masa kak rose pagi ni...kawan2 kalau nak cuba boleh lah datang ke Sek 19 shah alam. tp syaratnya.... you must be 30 n above baru boleh join the free therapy ni. hari ni first time kak rose g, so x dapatlah nak cerita ttg kesannya, nnti kalau dah ada in shaa Allah akan kak rose kongsikan kat sini.


 gambar dari sini.... keadaan dalam pust terapi..

cam ni ler kosi terapi panas tu.... mmg berpeluh2, dan yang nampak depa dok pegang tu ialah seakan acupuncture..., tp kak rose x cuba lagi... kalau dengar talk tadi mmg sangat bagus untuk sapa2 yang ada sakit gout atau sakit2 sendi....

sebelum g tadi cek dulu bp.... dan toast dengan strawberry jam yang tinggal piring jer!

22 comments:

Azie Kitchen said...

Kat kampung saya pun ada diberi rawatan percuma. Lepas tu, suruh orang beli. Harganya RM6K

Kak Rose said...

Betul la Azie, mana ada yg percuma kan...

tp td ada makcik tu buat rawatan sejak dari mula dibuka sampai sekarang... dia kata buat apa nak beli kalau boleh buat kat sini percuma jer!

Me said...

betul ckp m.cik tue hihihi

Prof Dr Mohd Rashid said...

Salam,,tkasih dgn semua komen.Terapi kami berbeza dgn yg lain.Pertama, teknologi Nano&tiada rasa kejutan/shok apabila bersentuhan.Setiap hari ada di antara mereka yg dating dari KPJ,SALAM,Colombia & Alhamdulillah mereka amat berpuas hati.Cuba dulu dalam 1 minggu baru tahu.Tiada paksaan utk sebarang belian,percuma setiap hari selama 1tahun jika ada sambutan.

Prof Dr Mohd Rashid said...

Slmt pagi semua,saya hanya terlibat dengan Terapi Nanotron dari Nano Meditron(G)Sdn Bhd yang kini beroperasi di Shah Alam.

Prof Dr Mohd Rashid said...

Akan membuka cawangan diSeksyen 9 mulai hari Isnin 13/05/2013 dari jam 10am-6pm.

Prof Dr Mohd Rashid said...

Nanotron Therapy Centre kini di buka diSeksyen 9 Shah Alam,berhadapan McDonald.Tingkat 3
Pengurus pusat EnMohdFairuz & pembantunya bersedia untuk membantu mereka yang berminat terhadap terapi ini.Selamat mencuba,,,,

Kak Rose said...

Salam Dr. hari ni baru saya terperasan comment dari Dr. ni... terima kasih.

dan hari ni saya telah punyai satu set terapi dirumah. tq sekali lagi.

Prof Dr Mohd Rashid said...

Alhamdulillah,,bila dah ada di rumah jgn pula tak datang utk bersenam & perkongsian di centre yeeeee...

faryza laryza said...

cik rose..selain shah alam mn lg ade?

faryza laryza said...

cik rose..selain shah alam mn lg ade?

azlinalias04 Haziq said...

Assalammulaikum..sy azlin dr banting..sekarang harga set kerusi nanotron berapa ye?

azlinalias04 Haziq said...

Assalammulaikum..sy azlin dr banting..sekarang harga set kerusi nanotron berapa ye?

Prof Dr Mohd Rashid said...

Salam semua, mulai Ogos 2015,set Nanotron adalah Rm6500.00 namun masih terendah jika dibandingkan dgn yg lain.

Prof Dr Mohd Rashid said...

Terkini@
KgRaja Uda (KRU)
Bkt.Kuda
Parit Raja

Prof Dr Mohd Rashid said...

Terkini@
KgRaja Uda (KRU)
Bkt.Kuda
Parit Raja

Prof Dr Mohd Rashid said...

Salam semua, mulai Ogos 2015,set Nanotron adalah Rm6500.00 namun masih terendah jika dibandingkan dgn yg lain.

Kak Rose said...

Dr, sekarang ade di Parit Raja Batu Pahat ker? camner nak contact ya... nak bli Nano Jade cream tu... hari tu ade beli 4 botol tp dah habis...nak restock.

nisa najmie said...

Assalam... nk tanya... hrga nanotron therapy ni berapa rm ye?

mohd ariff Sudri said...

Pertama kali saya cuba Nanotran ,.Best . .Best. .
Esok datang lagi. . .

Anonymous said...

Dah cuba baru 2 kali.....besok pergi lagi.......kalau ada perubahan nak juga beli tapiii...$$$$$

Anonymous said...

Kali ini tempat mana ada percubaan kerusi ini? Nak cuba sebelum membeli set