Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, March 18, 2013

Brunch...

 salam tengahari suma.... masa ni orang lain sibuk nak tayang menu untuk lunch tapi kak rose nak tepek brunch ari ni....apa punya bekpes dah dekat pukul 12... masa jalan brisk walk tadi dengar promo bekpes egg mcmuffin free kat mekdonal pagi ni... x daya la den nak berebut2 berbaris panjang kat mekdonal tu semata2 nak kan free bekpes. apa lagi balik rumah buatlah sendiri dengan bahan apa yang ade jer... guna roti slice pun jadi kan asalkan ada telo, jadi la rupa cenggitu ropanya... kita yang nak makan, taruk la apa yang rasa boleh diterima diteakak kan...

konon2 bekpes  dengan egg mcmuffin la pagi ni bersama secawan susu omega....Syukur padaMu ya Allah atas rezekmu dihari ini....

2 comments:

Nooriah Abdullah said...

janji kenyang je kan ini pun sodap lah kak Rose hee

Delima Zamrud said...

Ermmm simple but nampak sedap kan Kak Rose :)