Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, January 21, 2013

Lunch tadi....

 salam hari isnin pada semua.... menu apa yang kawan2 sediakan untuk lunch tadi agaknya ya.... kak rose kalau boleh x nak makan nasik tp bila anak bercuti ni kenalah jugak masak kan... so masak yg simple2 jer la. nasi n ayam masak kicap pedas. sayur mayur mmg dia x kan makan punya, jadi mamanya lagi la malas nak sediakan... untuk mama yg x nak makan nasik, ayam goreng n timun jepun cicah dengan sos cili n mayonis untuk lunch tadi. masa amik gambo taruk 2 ketul je ayam tu, tp masa makan bertambah2 pulak. aci x? asalkan perut x berlagu keroncong dan harap2 boleh bertahan sampai petang la....

in between makan jugak sebiji epal hijau ni.... masam, tp bila dah lumurkan sikit dengan garam tu ok la gak. ni kira nak balance kan dengan makan2 semalam.... terlebih sudah!

5 comments:

Gee® said...

Oww...on diet yer... epal hijau buat kerabu pon sodap...

JaSSNaNi said...

wahhh.. atkins ek?
selamat berdiet lah.. moga mencapai segala hajat..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Mana aci kak rose... Patutnya kena bagi saya ayam yg lebih tu. ehe ;-)

azieazah said...

Saya suka makan epal tu dengan pasta dan Thousand Island Mayo. Perhhh...!

ummiaiman said...

Sedapnya...epal hijau tu mmg sdp mkn dgn grm...meleleh air liur...hihi